BEST FRIENDSKennel Gim se bavi uzgojem pasa od 1977 godine. Za izuzetne uspjehe u uzgoju pasa dodijeljena su mnoga priznanja. Početak uzgoja bio je sa pasminom šarplaninac gdje smo uzgojili oko pedeset nacionalnih, dvadeset internacionalnih, osam europskih i šest svjetskih FCI šampiona, te smo sa tom pasminom postali poznati diljem svijeta.

Njemačke ovčare koje smo pratili kao najzahtjevniju i najinteresantniju pasminu u svijetu, ozbiljno smo počeli uzgajati 1994. godine, te vjerujemo da doprinosimo kvalitetnom razvoju ove pasmine kako u našoj zemlji, tako i u svijetu.

 

U ovim godinama osnovni cilj bio nam je i jeste doći do nekih od najboljih i najtraženijih krvnih linija u svijetu i pokušati stvoriti što jace genetski matično stado, što vjerujemo da nam je i uspijelo, a što ćete moči i vidjeti na našoj stranici. Naši psi su već osvajali titule SIEGERA na HZS Hrvatske, Slovenije, Austrije, kao i titule najbolje uzgajaćnice i grupe potomaka. Imali smo i vrlo dobre plasmane na HZS u Italiji, a posebno se ponosimo i vrlo dobrim rezultatima na HZS u Njemačkoj. Za izvrsne rezultate u uzgoju pasa i doprinosa razvoju hrvatske kinologije, a povodom obilježavanja stote obljetnice KENNEL od GIMa je nagrađen sa dvije zlatne povelje od HKS-a (Croatian federation of kinology).


Ispis   E-mail